Ubiquiti Networks Switches en Access Points kopen

Ubiquiti Access Points kopen

Ubiquiti Access Points kopen AP LITE

De Ubiquiti Networks UAP-AC-LITE is een Wireless AC Access Point bedoeld voor grote ruimtes met veel gebruikers die gebruik maken van wifi.

Dankzij 2,4 GHz en 5 GHz ondersteuning en 2×2 MIMO blijven deze Access Points stabiel werken en voorziet het apparaten in een hoge wifi-snelheid. De UAP-AC-LITE is eenvoudig te installeren aan het plafond en ontvangt stroom direct via de LAN-kabel middels de 802.3af/A PoE-standaard. Een PoE-injector is inbegrepen, zodat dit accesspoint meteen kan worden geplaatst. Bij het gebruik van meerdere access points wordt een PoE-switch aanbevolen. Access Points Kopen

Ubiquiti Access Point PRO

Heb je genoeg van een ontsabiele wifi verbinding? Met de Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO heb je een accesspoint waarmee je internetverbinding op al jouw mobiele apparaten niet alleen sneller werkt, maar ook een stuk stabieler is. Deze access points zijn ideaal voor op kantoor, maar ook voor thuis. De AC-Pro verbind je als eerst met je modem via een netwerkkabel. Hiermee wordt de AC-Pro ook automatisch van stroom voorzien dankzij de power over ethernet poort (PoE). Het is hierdoor nog makkelijker om de AC-Pro te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. Vervolgens kan je het accesspoint binnen of buitenshuis ophangen, de AC-Pro heeft namelijk een bereik van 122 meter.

Deze Access Point is ook door te lussen naar een PC in tegenstelling tot de Lite variant. Access Points Kopen via Bol.com:

Eenvoudige installatie
De UAP-AC-LITE past naadloos in een Ubiquiti netwerk. Dankzij de uitstekende integratie met de UniFi Controller software kun je dit accesspoint snel configureren, monitoren en beheren. Zo beschikt de software over een gastnetwerk-functionaliteit, analyses van wifi-dekking, monitoring van snelheid en de mogelijkheid om meerdere accesspoints te bundelen.

Ubiquiti UniFi Switch 60W PoE – Managed Switch

Het US-8-60W model van Ubiquiti beschikt over 8 Gigabit-poorten, waarvan 4 met 802.3af PoE-mogelijkheid. Zo kunnen aangesloten PoE-compatibele apparaten direct van stroom worden voorzien, zoals IP-camera’s en accesspoints. Per PoE Gigabit-poort kan de switch 15 Watt leveren. De UniFi Switch heeft 16 Gbps switching capaciteit, met 8 Gbps non-blocking capaciteit.

Ubiquiti access points kopen bij bol.comUbiquiti Access Points kopen