Duux Globe Desktop Fan Ventilator

De Duux Globe Desktop Fan is een krachtige tafelventilator met een DC-motor en een bereik van 7 meter. Deze moderne ventilator is een echte aanwinst op ieder bureau, tafel of vensterbank.
De voordelen van de Duux Globe Desktop Fan:
* Krachtige ventilator met een DC-motor
* Koelingsbereik van 7 meter, zowel horizontaal als verticaal
* Handige, gebruiksvriendelijke touch- en afstandsbediening
* Drie instelbare snelheden, eenvoudig in te stellen naar eigen wens
Bereik van 7 meter en zeer energiezuinigDe Duux Globe bereikt een ontzettend groot oppervlak door zijn horizontale (90 graden) en verticale (80 graden) beweging. Zo ervaar je ultiem comfort in de gehele ruimte. Daarnaast is het apparaat ook een echte aanwinst door zijn stijlvolle uitstraling. De Globe heeft een bereik van 7 meter en heeft daar maar slechts 2W voor nodig op zijn laagste snelheid.
Drie instelbare snelheden handige touch- en afstandsbedieningDe Duux Globe heeft drie instelbare snelheden, die je gemakkelijk zelf kan instellen naar eigen wens. De verkoeling circuleert door de gehele ruimte en de time-outmodus geeft je nog meer handige mogelijkheden. Zo kan je de Globe uitzetten wanneer je slaapt. Dit alles is eenvoudig te regelen met de handige touchbediening of afstandsbediening. De LED-indicatielampjes geven precies weer hoe de ventilator is ingesteld.

Categorie: Wonen
Sub: Wonen|Klimaat|Ventilatoren|
Merk: Duux

Koop de Duux Globe Desktop Fan Ventilator HIER